ZÚZZ, ÉS ÉRJ EL EPIC SZINTET – EPIC HARDVERRE TÁMASZKODVA
Kiemelkedő teljesítmény minden játékban. Tapasztald meg az AMD RDNA™ 2 architektúra és a Radeon™ Super Resolution technológia megannyi előnyét.
Az új AMD Radeon™ RX 6950 XT, RX 6750 XT és RX 6650 XT grafikus kártyákat a DirectStorage-hoz optimalizálták, hogy csökkentsék a játékok betöltési idejét, és elképesztő részletességgel keltsék életre a nagy kiterjedésű játékvilágokat. A Radeon™ RX 6000 sorozatú grafikus kártyák teljes mértékben kihasználják a felskálázási technológiák legújabb innovációit, mint például az AMD FidelityFX™ Super Resolution vagy az új Radeon™ Super Resolution. Legyen szó bármely AAA játékról vagy eSportról, minden játékodat kompromisszumok nélkül élheted át.
Élvezd az AMD XTra teljesítményét
A Radeon™ RX 6000 sorozatú grafikus kártyák a legdurvább hardver-igényű címeket is képesek maximális beállítások mellett futtatni, a legújabb funkciókkal karöltve. Az akár 80 nagy teljesítményű grafikus számítási egységgel, akár 16 GB nagy sebességű GDDR6 memóriával és akár 128 MB alacsony késleltetésű AMD Infinity Cache™-vel párosulva ezek a kártyák újradefiniálják a játékteljesítmény fogalmát.
Élénk látványvilág
Tapasztald meg a játék új szintjét a Radeon™ RX 6000 sorozatú grafikus kártyákkal, amelyek támogatják a legújabb fejlesztéseket, mint például a DirectX® 12 Ultimate és a legújabb AMD FidelityFX™ technológiai funkciókészlet, amelyek valósághű megvilágítást, árnyékokat és tükröződéseket tesznek lehetővé rendkívül részletesen. Az AMD FidelityFX™ technológia funkciói az AMD RDNA™ 2 architektúrára lettek optimalizálva, hogy a játék látványvilágának következő generációját magas képfrissítési sebesség mellett tegye elérhető, ezzel lenyűgöző játékélményt biztosítva.
Valóban emlékezetes pillanatok
Az új Radeon™ RX 6000 sorozatú grafikus kártyákat DirectStorage-hoz optimalizálták, hogy csökkentsék a játékok betöltési idejét, és elképesztő részletességgel keltsék életre a kiterjedt játékvilágokat. Tedd teljessé az élményt a piacon elérhető legszélesebb gamer monitor választékát biztosító ökoszisztémával, amelyek támogatják a legújabb HDMI™ 2.1 VRR technológiát és az AMD FreeSync technológiát is a magas frissítési sebesség érdekében. Az új AMD Link™ 5.05 segítségével akár 4 játékostársaddal együtt élvezheted a co-op játékmódot és zökkenőmentesen oszthatod meg játékait különböző eszközökön, egyszerűen csak egy gombnyomással.
Szerezz lendületet,
Juss extra FPS-hez!
Maximalizáld a képminőséget és a teljesítményt az AMD FidelityFX™ Super Resolution (FSR) segítségével a támogatott játékok esetében. Növeld a képkockasebességet számos játékban a Radeon™ Super Resolution (RSR) segítségével, a kiváló minőségű, nagy felbontású és nagy képkockasebességű játékélmény érdekében, mely csak az AMD Radeon™ grafikus kártyákkal elérhető.
A legjobb játékélmény
A legjobb gaming OS alatt
Az AMD Radeon™ grafikus kártyák a Windows 11 operációs rendszerrel párosítva a tökéletes játékélményt biztosítják a lenyűgöző megjelenítés, a teljesítmény és az optimalizált biztonsági funkciók révén. A DirectX® 12 Ultimate, az Auto HDR, az AMD Radeon grafikus kártya és a Radeon™ szoftverek mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a Windows 11 operációs rendszerrel felvértezett gamer számítógéped a következő szintre léphessen.
Válaszd az új AMD Radeon™ RX 6950 XT, RX 6750 XT és RX 6650 XT
grafikus kártyákat!

AMD Radeon™ RX 6950 XT

AMD Radeon™ RX 6750 XT

AMD Radeon™ RX 6650 XT